iets vergeten?

We moeten iets vergeten zijn. Het kan niet anders… Hoe is het anders mogelijk dat de kleine Chucky/Diego zich nog altijd niet wil tonen aan de wereld? Misschien heeft Benne ooit al dreigementen geuit aan zijn kleine broer, en durft die zich gewoon niet meer te vertonen? Misschien zijn wij wel iets enorm belangrijks vergeten (kleren, kamer, liefde, …) en wil hij daarom nog niet komen? Misschien ziet de kleine het allemaal nog veel te goed zitten in de buik of heeft hij het gewoon niet door (blond?)? Feit is dat iedereen het zo onderhand heel erg moe is, behalve kleine Diego zelf… die heeft nog altijd lol voor tien.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s