zonnekind

Onze Benne is de meest ecologisch verantwoorde peuter ooit. Hij werkt op zonne-energie. Jawel. Hoe langer en hoe meer hij buiten ravot, in het zand speelt, op zijn blote voeten door het gras huppelt, show geeft voor buurmeisjes van grootouders, zich laat knuffelen en aaien door diezelfde buurmeisjes, zijn pet omgekeerd op zijn hoofd zet, … hoe meer hij van dit alles doet, hoe meer energie hij krijgt. Ook is hij een ongelooflijke natuurmens, hij leeft volgens het ritme van de dag. Dat betekent in de zomer: om 5 uur ’s morgens zo wakker als een wakkere Benne maar kan zijn, en ’s avonds rond 22 uur gaan slapen. Wat een zonnekind! Dat het maar vlug winter is 🙂

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s