toeme toch!

Ik moest toch in Gent gebleven zijn. Dat cacaolabo (direct juist gelezen, ja?)… toeme toch…

En nog een vraagje aan de meer doorwinterde bloggers al dan niet met geweten/moraal/principes: als ik hier zo’n beetje reclame zou maken voor een stofzuiger, krijg ik er één. En wij hebben net zo redelijk hard een stofzuiger nodig. ’t Zou handig zijn, jawel. Maar ik heb zo mijn principes. Tenzij ik mijn überprincipe (geleend van deze vent) gebruik dat zegt: “In het leven van een man komt een moment dat hij boven zijn principes uit moet stijgen.” Om dan terug neder te dalen en te beginnen stofzuigen.

Advertentie

Een gedachte over “toeme toch!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s