Kikkercultuur

CC De Spil, Roeselare. Zaterdagmiddag 3 uur, voorstelling van theater Terra: Kikker en zijn vriendjes. Wij waren daar zo nog niet lichtjes ondersteboven van.

De verhalen over Kikker, zijn avonturen, zijn leuke vriendjes lezen we hier ten huize graag voor. Benne is gek van de leuke tekeningen en ik kan me helemaal laten gaan met al die leuke personages, flauwe accenten, lage en hoge stemmen en veel te ver gezochte intonaties. Er was dus niet eens een beslissing nodig om naar die voorstelling te gaan, het moest gewoon zo zijn.

’t Begon met leuke muziek, een rups, wat vlinders… en toen kwam Kikker. En wat ben ik blij dat ik net op dat moment naar mijn oudste zoon keek, dat ik de schittering in zijn ogen mocht zien, dat ik mocht genieten van zijn lach en zijn verwondering toen bleek dat zijn vriendje-uit-het-boekje écht maar dan ook écht kon bewegen. Ik heb mijn eigen theater gezien deze middag: Benne Geniet: Live.

Advertentie

Een gedachte over “Kikkercultuur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s