Dag E., welkom 500 euro!

’t Was al eens gezegd geweest, maar veranderen van energieleverancier kan dus wel een fikse besparing opleveren. Bij het horen of lezen van dergelijke berichten dacht ik daar altijd het mijne van, was ervan overtuigd dat dat bij ons wel weer niet zou werken, maar bleef ik wel achter met een ik-wil-dit-ook-wel-gevoel, omdat eerdere ervaringen met ome Electrabel nooit positief waren.

Na een laatste ‘inhaalfactuur’ (van 800 euro, E&G) was ik het een beetje beu en begon ik energieprijzen te vergelijken. Wat in het begin een ongelooflijk saaie job was, werd op den duur leuk, dat spelletje ‘zoek de goedkoopste’. We zijn toen overgestapt naar Lampiris (gas, sinds 1 februari) en Ecopower (electriciteit, sinds 1 juni wegens wachtlijst van 6 maanden).

Het resultaat? Van beide leveranciers hebben we al geld teruggekregen: onze driemaandelijkse tussenstand bij Ecopower toonde aan dat we bijzonder weinig hebben verbruikt en we kregen 28 euro terug. Ik hoor u meewarig lachen, zo 28 euro nog de moeite vinden? Wacht: van Lampiris (gas) krijgen we zomaar eventjes 508 euro terug. Lacht u nog? Ik anders wel, laat die schone winterjas maar komen!

Wat zeggen we dan aan de lieve mensen van Lampiris en Ecopower? Danku!

(en  nee, ik krijg hier geen stofzuiger voor)

Advertentie

Een gedachte over “Dag E., welkom 500 euro!

  1. hm, moet ik toch ook eens dringend herbekijken dan want wij kregen een even schone jaarafrekening van E. Dieven zijn het.. maar ik heb zo eeuwige schrik van over te schakelen en alle problemen vandien dat ik het eingelijk nooit eerder eens verder bekeken heb.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s