Een gratis Dyson! Voor u!

Ik heb al mijn Dyson, nu gij nog!

Omdat er hier al een ferm leuke Dyson staat, mogen wij niet meer uittesten en geen cadeautjes meer ontvangen *snif*.

Maar er zijn wel nog zo’n 20 toestellen te testen (en te houden?)! Wie er één wil, kan mailen naar caroline.dewolf@dyson.com en steek daar vooral uw enthousiasme voor de nieuwste stofzuiger (en mij) niet onder stoelen of banken.

Uitleg over het nieuwste speleding:

DC 26 is de kleinste stofzuigers die Dyson ooit maakte! Hij is licht, even groot als een A4 papier maar toch super krachtig.De DC26 werd op de markt gebracht omdat er vraag was van consumenten naar een stofzuiger om op de verdieping te laten staan.Ook wie niet zo groot woont, was op zoek naar ‘een Dyson’ die niet veel plaats inneemt, maar toch krachtig is.

DC26 is het antwoord geworden.

Ik heb deze keer gekozen voor andere blogs (kwestie van jullie niet met Dysons te overladen J). Ik heb hier op kantoor nog zo’n 20-tal toestellen staan voor lezers van jullie blogs. Gewone consumenten die graag ook eens een Dyson thuis uitproberen. Het enige dat zij moeten doen is er ons een mailtje, over sturen. Zo weten we natuurlijk wel wat ze er van denken…Denken jullie dat jullie over onze ‘oproep’ misschien iets op jullie blog kunnen posten?

Graag gedaan.

Advertentie

8 gedachtes over “Een gratis Dyson! Voor u!

  1. Pingback: jnloco.be

  2. Pingback: Een gratis Dyson! Voor mij! | jnloco.be

  3. Pingback: LienWeb » Stofzuigvoorbeeld

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s