Goede voornemens

Goede voornemens, gelijk aan die van alle vorige jaren hier op aarde, en daarom al ietwat belachelijk: sporten, vermageren, mij minder laten doen, meer neen durven zeggen en mezelf wat leuker vinden.

Goede voornemens gerelateerd aan kinderen: niet zwanger zijn dit jaar, tenminste tegen eind 2010 voor elk een compleet tenuetje ‘gestikt’ te hebben, zelf, met mijn eigenste Singer naaimasjien (jawel jawel jawel ik zeg het u een Singer), een goed en kordaat antwoord vinden op Benne zijn veel te sterk aanwezige waarom-vragen, eindelijk eens foto’s sorteren, zoals: Bennes foto-album vanaf 6 maanden aanvullen en Friesjes album aanmaken. Als ik intussen al niet aan de schandpaal genageld zal zijn omwille van het niet hebben van papieren foto-albums van mijn koters.

Andere voornemens: meer slapen, minder mijn voeten omslaan, er meer op letten dat ik niet zo kwaad mag kijken als ik nadenk, meer foto’s op de blog en al eens wat rommel in mijn huis toelaten, maar zeg dat vooral niet te luid aan die huisgenoten van me.

Verder nog (gepikt van ergens op tinternet):

 • Ik zal me niet zo druk maken over onbelangrijke details, te beginnen morgen om 7:41:23 a.m.
 • Ik zal rekening houden met de gevoelens van anderen, ook al zijn de meeste van hen overgevoelig!
 • Ik ga me meer ontspannen en ik wil dat precies goed doen.
 • Ik zal meer geduld hebben. En ik bedoel NU METEEN!
 • Ik zal geen perfectionist zijn. Heb ik dat juist gespeld?
 • Ik ga mijn gedachten houden bij één d-Kijk, een vogel!-ing tegelijkertijd.

Allez: een fijn 2010, met genoeg kansen en lange armen en grote handen om ze te grijpen! En u? Heeft u zoal nog van die originele voornemens of houden we ons aan de clichés dit jaar? En zeg dat er geen voornemens zijn!

Advertentie

7 gedachtes over “Goede voornemens

 1. Jouw voornemen om niet zwanger te zijn is er alvast eentje dat ik tracht te volgen 😉

  Verder zoek ik een nieuw kleedje voor mijn blog, ik zou me zowaar durven wagen aan een 2-column theme, toen ik ermee startte vond ik die oersimpele (en nog in de kleurtjes van de rest van mn site ook!) http://www.marijkethoen.be/blog al ingewikkeld genoeg, maar nu dacht ik: een jaartje erbij, een kolom erbij… een 3-column in 2011? wait and see 🙂

  En tot slot ga ik uiteraard ook weer sporten dit jaar… not 🙂

  • Een nieuwe lay-out voor dit hier zit ook al een tijdje in mijn hoofd, heb opdracht gegeven aan iemand om een nieuwe header te ontwerpen, maar dat moet dus nog ferm bediscussieerd, geëvalueerd, bekritiseerd, … worden 🙂 Ik kijk al uit naar jouw virtuele verbouwingswerken! Oh, en als je eens samen wil gaan niet-sporten: ik doe dat heeeeeel graag!

 2. Vooral het sorteren van foto’s en het maken van fotoalbums zijn heel herkenbare voornemens.

  En verder is mijn belangrijkste voornemen om systematisch op tijd te gaan slapen. Maar ’t zal niet makkelijk zijn…

  Happy 2010!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s