Probleem

’t Kleine ventje Fries was al een tijdje aan het wriemelen en kronkelen tussen mijn benen. Hij had een baaldagje, wist met zijn eigen lijf en leden geen blijf en besloot dan maar om hangkleuter te zijn. Toen hij zowat mijn buik tegen mijn rug had geduwd vroeg ik hem of hij misschien liever weer in mama’s buik wou zitten.

’t Ventje keek omhoog, diep in mijn ogen, liet de wanhoop in zijn blik nog wat toenemen en zei dan heel opgelucht: “Jaah, mama, ik terug in je buik asjebief?”

Je kind op ideeën brengen heet zoiets.

Advertentie

Een gedachte over “Probleem

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s