verjaardagsfeest

Waauw, zucht… oef! Bennes verjaardagsfeest is voorbij. Niet alles wat we wilden doen hebben we kunnen doen, wegens de vergeetachtigheid van mezelf en het laisser-faire van Steve. Maar het was wel leuk, vinden we zelf. Ook de oma’s en opa’s en overgrootouders waren content. Als de regels is: ‘hoe zatter de overgrootmoeder/vader, hoe beter het feest’, dan zijn we met brio geslaagd! Daarvoor moet je eerst zelf moeder/vader geworden zijn om je grootouders waggelend door het leven te zien stappen.

Speciaal voor Bennes feest kreeg iedereen een dag betaald verlof, waren de winkels gesloten (leve de AD Delhaize die toch nog in de voormiddag open was), was er legerparade in Brussel en was er ’s avonds op vele plaatsen vuurwerk. Allemaal dank hiervoor, ’t was echt niet nodig.

De kleine kindjes manieren mochten bovengehaald worden dankzij de XL-gezelschapsspelen die we hadden gehuurd. Geen geld, veel fun en zeker voor herhaling vatbaar. Idem voor Bennes verjaardagsfeest, inclusief zon, een warme gloed op de terras, veel look, en de receptjes van Jill!

Aan André, Laura, Richard, Gerrit, Yvette, Christine, Bernard, Roy, Bert, Kim, Klaas, Charlotte, Stan: bedankt voor de fijne dag en de originele acts en andere presentjes.

Ook heel erg bedankt aan wie een kaartje heeft gestuurd, mocht Benne voor elke kaart een jaartje moeten bijtellen, dan zat hij nu al in de puberteit…

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s