vakantie

Nog even en we kunnen op vakantie. Zonder Benne, met Diego. Zijn we daarom slechte ouders? Tuurlijk, wie laat nu zijn kind een week alleen om lekker met vrienden op vakantie te gaan? Alleen de slechte ouders, toch?

Oorspronkelijk wilden we Benne meenemen, maar uitgerekend de grootouders moesten ons overhalen om het ventje thuis te laten. Want het was wel héél ver (1000km), héél warm (25°C) en heel onregelmatig voor dat manneke (huis met alles erop en eraan). We moesten maar eens gezellig met z’n tweetjes op uitstap gaan, genieten met de vrienden, en ons weer een koppeltje voelen. Naar wijze raad van mensen met rimpeltjes moet men altijd luisteren, maar het genieten van een glas wijn is er voorlopig niet bij. Steve zal die verantwoordelijkheid dan ook volledig op zich nemen.

Advertentie

2 gedachtes over “vakantie

  1. Hoi ,
    Mieke,wij moeten dan heel slecht zijn,de eerste tien dagen van je leven was je bij tante Greta .En dan als je 3 maanden oud was hebben we je 14 dagen bij meme en pepe achter gelaten.Wij hebben dan waarschijnlijk de eerste prijs van de slechtste ouders.

    Groetjes Ma

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s