papa aap

Bennes eerste logische en volledig duidelijke zinsconstructie is uitgesproken: “papa aap”. Wie begrijpt dit nu niet? Kleine Benne stond aan het venster te koekeloeren naar papa terwijl die met de hondjes aan het spelen was. Na enkele minuten strekte hij zijn rechterarm, wijzend naar papa (met wijsvinger!). En toen sprak hij de magische woorden: “papa aap”. Of eerder “pa-pa… aa-p” (met klemtoon op die laatste ‘p’). Enfin, heel duidelijk dus en vooral heel grappig.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s