’t is vandaag de eerste schooldag…

en daarna rennen, crossen, huppelen, … enfin: genoeg zaken te doen. Op 3 september starten met een nieuw schooljaar (Steve) en starten met een nieuwe job (Mieke). Op 5 september vertrekken naar Ierland voor een congres (Mieke) en op 8 september kookles volgen (Steve). Terugkeren op 8 septemer (Mieke) en je afvragen waarom die wereld nu echt niet een week kon stilstaan, kruid dat stopt met groeien, hagen die stoppen met groeien, honden die stoppen met hun haar te verliezen, vensters die stoppen met vuil te zijn, … Alleen Benne mocht doordoen, alhoewel ook niet te vlug, want ik (Mieke) was zo ontzettend bang dat de kleine beer ofwel de eerste keer ‘mama’ zou zeggen (na een heel arsenaal aan andere woorden eruit gefloept te hebben), ofwel de eerste stapjes zou zetten (na al een week half en half alleen stappen). Niets van dat alles, uitgerekend het lieve kleintje heeft eventjes gewacht met nieuwe zaken uit te voeren, te zeggen, … zodat zijn ouders makkelijk in hun plooi konden komen en nu (hopelijk nu) terug van alle onnozelheden kunnen beginnen genieten. Of ergeren, maar da’s de schuld van alle chauffeurs op de weg Deerlijk-Tielt 🙂

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s