trots

Toegegeven… ik (Mieke) ben een beetje trots op mezelf. Hopelijk mag het. Ik mag op studiebezoek naar Noorwegen (Stavanger) en krijg daarvoor een beurs een van de Europese Unie. Gisteren het blijde nieuws gehoord en alle kerstverlichting verbleekt naast het twinkelen in mijn oogjes als ik eraan denk. Eind april vertrek ik voor een week naar het Rogaland Training and Education Centre. En ik ben zo blij dat dat mag, dat dat kan, van mijn ventje. Dat hij zal thuisblijven om op de 2 koters te passen, dat ik weet dat ze in goede handen zijn, dat ik dankzij Steve die kans krijg. Een dikke merci hiervoor! Het mag ook eens gezegd worden wat een prachtvent ik heb!

Advertentie

2 gedachtes over “trots

  1. Heileba,
    Je pa en ik zijn ook trots dat je daar naar toe kunt en hopelijk komen er nog veel mooie kansen ,en met je ventje weten we ook dat je het grote lot gewonnen hebt.En je 2 koters,daar moet je je geen zorgen over maken ,we zijn met genoeg om er met plezier voor te zorgen.Dus ga maar met een gerust hartje naar Noorwegen.

  2. Pingback: moederschapsrust? ga naar Katho… « miekenstiev - groot en klein

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s