ahum… (update)

De laatste maand is ingegaan, over exact 30 23 dagen mogen we dus chagrijnig beginen klagen dat het nu toch wel heel erg lastig is omdat het zo lang duurt. Tot die dag tellen we nog gewoon af. En hopen we om in vier drie weken nog volgende acties te realiseren:

 1. Benne leren doorslapen, met andere woorden: je doet je ogen open, draait je eens en valt terug in slaap. En niet: je ligt te koekeloeren en bedenkt dat het ook wel heel leuk is in dat grote bed bij mama en papa, en dus zet je maar je keel open. Rond 12 uur kom de kleine nog altijd wakker…
 2. Zelf uitslapen: anders lopen we weer het risico dat ik in slaap val tijdens de bevalling… Hahahaa… uitslapen is voor tijdens het pensioen.
 3. Uitnodigingen babyfeest: zijn er maar moeten nog vermenigvuldigd worden, geknipt worden, etc.
 4. Adressen geboortekaartjes: aanvullen en afprinten op etiketten (hieraan gerelateerd: kerstkaartjes schrijven). De enveloppes zijn er, de adressen plakken erop, en de kerstkaartjes zijn ‘running’.
 5. Geboortesuikers: niet te vroeg omgaan anders eten we ze zelf allemaal op. Gebeurt deze namiddag 🙂
 6. Badkamer 2-babies-proof maken: dit wil zeggen: een extra plaats voor mini-pampers, zalfjes, doeken, zeverlapjes, … vinden. Plaats gezocht maar nog niet gevonden, maar wel al de badkamer gekuist (hoera!)
 7. Kamer Benne: schilderen en vloer leggen. Daarna kan Benne verhuizen naar zijn eigen kamer en slaapt kleine Diego in de babykamer. Het materiaal staat er, wat ook al een hele prestatie is. Als iemand zich verveelt mag die altijd komen schilderen.
 8. Diego’s wiegje op de slaapkamer installeren en het park beneden klaarzetten. Done, enkel nog de opsmuk maar dat moet nu nog niet anders vangen we teveel stof (of zoiets).
 9. Valies! Ambitie om dit dit weekend te doen. Wellicht komt er weer iets leukers tussen… Tuurlijk is dat nog niet gebeurd, maar… er staat al een lege valies beneden, wat ook al een hele prestatie is!
 10. Kleertjes Diego: kasten genoeg om ze in te stoppen, maar waar zet je die kast? Kleertjes heeft de kleine intussen ook al genoeg. Kleertjes liggen in een kamer, moeten nog in de kast gestopt worden.
 11. Voorraadje eten aanleggen. Waaronder in eerste instantie préparé en camembert! Diepvriesvoorraad is ok, préparé en camembert moet vooral vers zijn!
 12. Rustig blijven, vooral rustig blijven. Tuuuuu-uuuu-uuut! We zijn de rust zelve…
Advertentie

2 gedachtes over “ahum… (update)

 1. Gruwel… dikke buik foto’s. Bij de eerste zwangerschap welgeteld twee foto’s gemaakt, en nu ook twee. En dat was wel aan de schoonzus te danken die met haar kleuters een thema had over Kerstmis, de zwangerschap van Maria en kindjes die in de buik groeien. Dus was mijn buik Maria’s buik. Heb ik ook weer mijn bijdrage geleverd 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s