vorderingen (update 2)

De laatste maand week is ingegaan. Vanaf maandag 14 januari officieel op bevallingsverlof. En dan gebeurt het volgende (onder voorbehoud van een nog steeds gevulde buik):

 1. Benne minder hangerig leren zijn. Concreet: er zit al een kindje in die buik, er kan er niet nog eentje bij. Zijn pogingen om langs mijn benen omhoog te kruipen en als het ware terug in die buik te willen kruipen mogen dus stilaan stoppen. Het grappig is: door die dikke buik zie ik hem dus niet staan als hij weer eens rond mijn benen hangt. Horen en voelen daarentegen…
 2. Zeiden we eerder iets over zelf uitslapen? Benne slaapt eigenlijk al sinds 2008 heel goed. Met twee mindere avonden, maar voor de rest mogen we niet klagen. Hij slaapt door ’s nachts.
 3. Uitnodigingen babyfeest: jullie zijn echt wel allemaal welkom, maar die uitnodigingen moeten dus nog altijd vermenigvuldigd worden.
 4. Geboortesuikers: jummie!!!
 5. Badkamer: plaats zoeken voor een tweede groep pampers. Zien we wel als we terugkomen, je kan nooit weten dat de kleine zindelijk geboren wordt…
 6. Kamer Benne: begint goed vorm te krijgen, met dank aan superdaddy! Voor de geïnteresseerden: de kleuren zijn duingrijs en kiwigroen. Vloer (laminaat) ligt, plafond en 1 muur zijn in duingrijs geschilderd, de kiwi-verf wordt eerstdaags uitgewreven.
 7. Valies! Een gevoelig punt. Ze staat in de keuken, er zit materiaal in (voor de kleine), de nodige papieren zitten erin, moet wel nog aangevuld worden met kleren voor de mama en eigenlijk alles voor de mama.
 8. Prenatale zwangerschapsgymnastiek: euh? wat? waar? wanneer? hoezo? Uit het oog verloren…
 9. Kerstboom wegdoen: als je er geen zet moet je ook geen wegdoen. De onze is dus al lang weg (van januari vorig jaar ergens). Volgend jaar zetten we er weer één, oma’s en opa’s!
 10. GSM kwijtspelen: is gebeurd en met brio. Nog steeds niet teruggevonden. Is wellicht ergens op een parking in Izegem uit de auto gevallen. Gevolg: nieuwe SIM-kaart, zelfde nummer, maar wel alle nummers kwijt. Het is dus tegenwoordig weer heel spannend als de telefoon gaat: ‘Wie heb ik aan de lijn… hallo hallo?’
Advertentie

2 gedachtes over “vorderingen (update 2)

 1. ’t wordt spannend.

  Doe dat valiesje toch maar 😉
  Ge kunt er helaas niet onderuit..; tenzij ge daar in uwen schonen bloten wilt liggen vaneigens… dan kom ik toch ne keer kijken ze.

  succes hé… en… (tot vervelens stom maar 🙂 elke wee komt niet meer terug (man, ik kon nen draai om de oren geven telkens er me dat iemand zei)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s