30 januari 2008

Ziehier de geboortedatum van de kleine Diego/Chucky. Dinsdagavond gaan we gezellig naar het ziekenhuis om het hele boeltje in te leiden zoals ze dat noemen. Dan beleven we een ongelooflijk gezellige nacht, om dan ’s morgens de eigenlijke bevallingswerken aan te vatten. In de loop van woensdag zal baby 2 geboren worden. Supporters kunnen dus afzakken naar het ziekenhuis van Waregem vanaf dinsdagavond half tien, alwaar wij zullen zorgen voor braadworsten en pistolets, glühwein, warme chocomelk en door een live-band verzorgde ambiancemuziek. Olé!

Advertentie

Een gedachte over “30 januari 2008

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s