massage

Fries heeft zijn eerste massage gehad, een echte babymassage. De kinesiste demonstreerde alles met een hele brave pop, die perfect bleef stilliggen en alles toeliet van massage. Dan mocht ik dit nadoen bij een hele brave baby, die perfect bleef bewegen en alles toeliet van massage maar er zelf ook nog wat schwung aan gaf.  Niets voor Fries om zo lang te blijven stilliggen (10 minuten in zijn jonge leven, da’s al heel veel), maar hij heeft er toch van genoten en was heel blij. Of groggy. Hopelijk helpt de massage om Fries zijn krampjes te verminderen, anders moeten we misschien toch nog anijs-venkel-karweithee beginnen drinken. Voordeel van dat goedje: het zou ook helpen bij het vermageren, wat altijd mooi meegenomen is. Misschien toch maar eens moeite doen om een tas uit te drinken.

Advertentie

2 gedachtes over “massage

  1. al es koddiekindjes (ofzo) geprobeerd van bij de apotheek?
    iets homeopatisch.
    Als heide dat bij haar lowietje op zijn tutje doet,zijn de krampjes metteen weg…wondermiddel dus…
    t is maar nen tip he…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s