cijfers

61 centimeter en 5700 gram, zoveel weegt onze kleinste Fries(co) op 7 weken. Zowaar een hele prestatie! Hij blijft groeien zeg!

6,5 uur: dat is het aantal uur dat Benne vannacht heeft geslapen. Van half tien tot één en van vier tot zeven. Bach is onze vriend niet meer, of het moet zijn dat we een sterkere dosis moeten gebruiken.

4: zoveel zijn er hier ziek. Vrijdag een halve crisis beleefd met een blaffende Fries en een apotheker die niet wou meegeven wat de dokter had voorgeschreven wegens ’20 jaar ervaring en nog nooit zo’n straf middel aan zo’n kleintje moeten geven’. Na een telefoontje naar de dokter kon het dan weer wel maar niet vooraleer me op het hart gedrukt te hebben dat ik bij de minste verandering naar de spoed moest gaan… We bleven rustig. Benne zit met een snotvalling, Steve met een Londense afkickperiode en ondergetekende met een halve sinusitis aanval.

4: nog zoveel weken en we vertrekken naar Noorwegen. Bleit bleit als ik eraan denk aan die drie ventjes die ik zal achterlaten.

2: honden in de sneeuw. Die hebben het precies niet door dat ze ook binnen kunnen zitten. De loebassen.

0: sinutabs en neusdruppels mag ik nemen. Fries moest er maar eens groggy van worden…

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s