iejaa!

Bennes feest is in aantocht en het ventje weet totaal niet wat hem overkomt. Oma Izegem heeft besloten dat hij toch wel recht had om te weten wat er zaterdag allemaal gaat gebeuren, en vooral: waarom. Omdat Benne dan twee jaar zal zijn. Dus vragen we hem nu: “Benne, hoeveel jaar word jij?” En dan antwoordt hij: “tee jaah”, wat zoveel betekent als ‘twee jaar!’. Hij snapt totaal niet wat hij zegt, maar leutig is het wel. En die ongelooflijk brede glimlach op zijn gezicht als hij zijn ‘tee jaah’-woordjes zegt: super gewoon!

Advertentie

2 gedachtes over “iejaa!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s