laptop

er was een nieuwe laptop nodig, enkele weken geleden. Als ik eens thuis wou werken had ik weer een computer nodig (die van mijn vorig werk moest ingeleverd worden) en ik koos voor een laptop. Tweedehands gekocht, bij iemand die daar ervaring mee heeft en ook nieuwe pc’s verkoopt. Om dan enkel ’s avonds wat te internetten en af en toe eens op te werken moest dat wel volstaan, dachten wij zo. Nu hebben wij een probleem: die laptop werkt langs geen kanten. Gisteren viel dat ding uit met een frequentie van zowat 11 keer in 3 uur. Niet geestig als je net bezig bent met iets. ’t Start wel weer automatisch op, hiep hoi. Probleem twee: ik kan zonder stroom niet werken, als ik dat toch zou willen doen dan valt dat spel na 2 minuten uit. Wederom: hiep hoi.

Volgens de winkel is er niets, maar dan ook niets aan de hand. Het ding was in perfecte staat toen ze ’t mij verkochten. Dan vraag ik me af: ligt het aan de aardstralen bij ons thuis dat dat ding zich plots gedraagt als een wispelturige vrouw, is er ergens iets ‘verschoven, losgeraakt, geknapt, …’? Een virus is het niet, tenzij ik een slechte viruscontrole heb, maar ook die was volgens de winkel ook uitstekend.

En deze week hebben ze geen tijd meer om die te herstellen. Maar dat ik deze week maar om het kwartier vijf minuten tijd moet verliezen met te kijken naar een opstartende laptop, dat is dan weer geen probleem. Dienst na verkoop noemen ze dat dan, maar je mag wel niet te lastig doen.

Advertentie

4 gedachtes over “laptop

 1. Hallo

  Ik krijg nogal eens de vraag of toestellen kunnen stukgaan op een aardstraal.
  Ik vermoedt dat dit heeeeel zelden gebeurt.
  Wel heb ik tijdens een woningonderzoek eens meegemaakt dat een persoon me vertelde dat zijn AUDI op een bepaalde plaats
  telkens ’s morgens met een lege batterij stond.
  Toeval wil dat dit net op een aardstraal was.
  Ik heb er totaal geen verklaring voor.
  Er zit boven een aardstraal een verstoring in het aardelectromagnetisc veld en waarschijnlijk heeft het daarmee te maken.

  groetjes

  rik

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s