alle goede dingen bestaan uit drie…

zo zegt ene P. die op die manier wou aankondigen dat zijn allerliefste madam L. terug zwanger is. Van een derde dochter. Of misschien van een eerste zoon? Alleszins: proficiat en hiep hoi! Het ziet ernaar uit dat een tweede reeks baby’s in aantocht is.

Hier bestaat al het goede ook uit drie: drie venten met dezelfde familienaam, meer heb ik niet nodig. En nee, we willen niet nog een derde keer ‘proberen’ voor een meisje. De eerste twee keren hebben we ook niet ‘geprobeerd’ voor een meisje… Waarom zouden we dan nu proberen?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s