wij kijken uit naar:

– de derde spruit van Nyklyn. Nieuwe gok: 17 december!

– de dag dat Fries beslist om niet meer ziek te zijn, vanmorgen had het ventje 38.9 graden koorts.

– een paar dagen vakantie, of zelfs twee weken vakantie voor die echtgenoot van me.

– een dansje doen met Benne zodat hij weer een kwartier zit na te schokken van zijn lachen, gieren en brullen

– ongegeneerd nieuwe kleren mogen kopen voor Benne en Fries want ze moeten er toch proper bij lopen bij al de komende familiefeesten

– het einde van eindejaar…

want wij kijken niet uit naar:

– slecht nieuws over mijn memeetje, of slecht nieuws tout court, bij wie dan ook

– die onnozele kerstversiering. ’t Spijt me, maar mij doet dat niets, echt niets. Ik denk dan aan: jammer van die boom die ze van zover hebben moeten laten komen, die uitlaatgassen van de vrachtwagen, die kerstlichtjes die toch nog veel te veel energie verbruiken, die boom die op een kruipende kleine kan vallen, het feit dat ik ten vroegste 20 december tijd heb om die boom te zetten. En dat die pas na 9 januari terug zal weggezet kunnen worden. Ik zoek gewoon uitvluchten, ik ben een seut wat dat betreft.

Advertentie

Een gedachte over “wij kijken uit naar:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s