er staat een boom

wat dus ook wil zeggen dat ik gezwicht ben. De angst om als meest slechte moeder ter wereld gebrandmerkt te worden zit er dus diep in. Moest ik het doen voor mijn kinderen? Blijkbaar niet, Benne heeft die boom nog geen blik waardig gegund. Fries vond de lichtjes interessant zolang ze op de grond lagen, nu die in de boom hangen is de leut er ook van af. Ik heb een soort belletje nodig dat me zegt die die lichtjes moeten branden, anders staat die boom daar gewoon te staan, zonder een beetje te fonkelen. Zelfs in mijn eigen huis geen rust voor de ogen meer, ook hier brandt of flikkert het. De Bond voor Bescherming van de Traditie bij het Jonge Kind mag dus tevreden zijn.

Advertentie

4 gedachtes over “er staat een boom

 1. de Bond heet u welkom als nieuwste lid 🙂
  het zit hier vol gezwichte moeders… MAAR hier supereffect. Sedert die boom er staat hebben we terug een rustige en aangename Lander in huis… Of zou dat louter toeval zijn? 😉

  Wij zijn voor een valse gegaan, want ik had geen zin om tegen mijn goesting nog weken naalden terug te vinden die me doen denken aan al die kerstbrol…

 2. en azo verraden u ouders u voorda ge het weet si. praat u daar nu maar eens uit 🙂

  al moet ik zeggen dat Thorben de boom SUPER vond toen hij nog niet in elkaar stond maar nu kijkt hij er ook amper ene. alleen als’t ie een van de kerstmannen eruit wilt trekken of als excuus om half in Ninke’s park te klimmen

 3. Het Multicultureel Gezelschap der Vorsten laat melden dat het drie van zijn afgezanten een dagje vroeger heeft laten vertrekken naar de Kapelstaat in Sint-Lodewijk alwaar zij hun plicht trouw vervulden en den boom vergezelden naar andere oorden.

  De kinderen hebben het waarschijnlijk nog niet in de gaten gekregen. Opdracht geslaagd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s