Lente is al in het land

U leest het goed. Gisterenavond kregen wij het blijde nieuws dat na alweer een regelrechte F1-bevalling er een o zo prachtig mensje geboren is. Lente is haar naam. Lente zal haar leven zijn. Proficiat Nyklyn!
En bij dezen maken wij eveneens melding van een aantal nieuwe zwangerschappen. Ons vakantiegeld zullen we goed kunnen gebruiken. Hiep hoi en weinig Gaviscon toegewenst voor D&L en voor nicht L&J. Zijn we nog iemand vergeten?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s