En intussen…

heeft Benne besloten om toch maar weer minder dan 40 graden koorts te hebben. In de voormiddag gaat hij boven de 40, in de namiddag is 38,5 goed genoeg, om dan ’s avonds terug net niet over de grens van 40 te gaan.
Hij zucht, puft, blaast en drinkt liters water. Hij is ziek, en hij is nog nooit zo ziek geweest in zijn hele lange leven. De school moet het vandaag zonder papegaai stellen op het carnavalfeest, gelukkig is hij nog te jong om dat te beseffen. Anders was hier wellicht sprake van een onvervalst drama. En dat voor een keelontsteking…

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s