zouden we al kraaien of niet?

Er loopt hier eentje tamelijk stoer te wezen. Mijn drie venten zijn ziek geweest (twee keelontstekingen, buikgriep, bronchitis, buisjes en poliepen) in de afgelopen week en wie mocht hier weer de boel rechthouden? Miss Perfect natuurlijk. Wie anders? De grote vent des huizes zit nog altijd boven het gemiddelde mottigheidsgehalte en net nu het vakantie is voor hem. Zo’n plichtsbewuste leerkracht verdient opslag. Intussen blijven wij hier maar verkondigen eigenaar te zijn van een ongelooflijk standvastig immuniteitssysteem aangezien er van de hele winter nog geen enkel snotje of hoestje is gevallen. Over een maand daarentegen, als de halve wereldbevolking uitgeziekt is, zal het wel weer van dat zijn. Altijd al zo geweest. Valt het op dat er door al die ziektetoestanden hier nu werkelijk niets, maar dan ook niets te beleven valt?

Advertentie

2 gedachtes over “zouden we al kraaien of niet?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s