gekrijs, gezang, geroep, …

en gehuil.

Ik ging mij eens concentreren op die fantastische Hadise (of Adisé voor onze Waalse vrienden), die nu plots de nieuwe Belgische inzending blijkt te zijn voor het Eurokitschfestival. Net op tijd klaar om naar nummertje 18 te luisteren tot mijn nummertje 1 boven het huilconcert startte. Een krijsconcert, wat zoveel wil zeggen als: “Ga direct naar boven, haal die kleine voor hij zijn broer wakker maakt en je met twee blèrende kinders op je schoot zit.”

De blonde god heeft welgeteld één nummertje zitten huilen. Tot miss Mol klaar was met zingen. Ik vond het dus geen goed nummer, veel te veel gekrijs en gejank. Tot zover mijn bijdrage aan de beoordelingen van “Europe’s favorite TV-show”…

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s