nieuwe hoop!

Nieuwe hoop op ononderbroken nachten! Na de theorietjes van klopgeesten, aardstralen, gewoon ambetant gedoe van de jongste zoon bracht oma C. misschien wel de oplossing. De melk! Die fles ’s avonds! Die volle melk! Had die jongste uk geen last gehad van melkkorstjes, en waren we niet moeten overschakelen naar hypo-allergene melk, is dat ventje sowieso al niet gezegend met een aanleg voor allergietjes, zou het niet kunnen dat die volle (koe)melk nog wat te zwaar is? Dat dat krampjes veroorzaakt?

Even terug in de tijd: voor zover wij ons herinneren (of graag willen herinneren) is het nachtelijk gekrijs inderdaad begonnnen in dezelfde periode waarin we overgestapt zijn naar volle melk in plaats van poedermelk, zo’n twee maanden geleden.

Nieuw probeerseltje: in de apotheek een doos hypo-allergene opvolgmelk gehaald, die Fries nu al twee avonden met om van jaloers van te worden smaak uitdrinkt. En hij slaapt! Aan één stuk door! De schat!

Update na 1 week: Zijne Wakkerheid heeft het toch wel gepresteerd om zo’n 6 nachten deftig te slapen. Deze nacht was het weer gekrijs en gejodel alom. Twee uur en een kwartier aan één stuk, dat dwingt respect af denken wij zo. Wedden dat dat stukje venijn nu alweer vredig ligt te knorren?

Advertentie

3 gedachtes over “nieuwe hoop!

  1. Ik hoop dat de mama en de papa er zullen van gebruik maken om terug hun slaap in te halen.zie je Mieke op congres gaan heeft ook zijn goede kanten ,zo leert oma beter haar kleinzoon kennen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s