Wij lachen. Groen.

Echt waar. Wij verwarmen groen, wij wassen groen, wij drogen groen (eigenlijk nog niet helemaal, maar handdoeken uit de droogkast zijn zoooooveel zachter dan handdoeken die buiten gedroogd zijn), wij verlichten groen, wij computeren groen, wij strijken groen (alhoewel nog altijd dik tegen mijn goesting), … Gas en electriciteit zijn hier sinds deze maand volledig groen, en dat heeft mij heel weinig moeite gekost (in termen van papierwerk), dat is enorm vlot verlopen (in termen van omschakeling) en dat is ook nog eens voordeliger (niet zo veel, maar alleszins niet duurder) in termen van centen.

’t Is alleen jammer dat er daadwerkelijk geen groene energie bij ons thuis komt, zo gaat dat jammer genoeg niet. Dus die zonnepanelen komen er ook nog wel aan  op een dag.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s