niet in de stemming

En over die hele verkiezing gisteren: wat moet een mens daar nu van denken? De kiezer heeft altijd gelijk zegt men, maar is dat wel zo? Ik ben daar zelf niet zo zeker van, hoeveel mensen waren degelijk geïnformeerde kiezers? Hoeveel mensen hebben gestemd voor een programma en hoeveel omdat ze ’t nu eenmaal nen toffe vinden, ’t is nog ne schone vent ook, hij heeft ooit eens geholpen toen onze straat moest heraangelegd worden, ik heb er nog ooit een pint mee gedronken… Nu ja, als zoiets werkt, werkt  het, dus wie ben ik om te zeggen dat je ’t niet zou mogen uitbuiten?

Maar wat te denken van die uitslag? Dat de partij die Mohammed liever kwijt wil toch serieus op haar donder krijgt (waarvoor dank en bravo), maar dit dan eigenlijk gebeurt ten voordele van een partij die eerder Jean-Pierre en Francine buiten wil? Ik snap er weinig van en het is ook niet aan mij om daar veel over te snappen.  Dus: dames en heren verkozenen, ik ben er zeker van dat u allen uiteraard naar best vermogen uw volk zal vertegenwoordigen en ik wens u dan ook alle succes om u toch maar bezig te houden met zaken die het verschil kunnen maken.

En blijven jullie nu mijn facebookvriendjes? 😉

Advertentie

Een gedachte over “niet in de stemming

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s