Fries De Bruijne

’t Is dat ik al een halve week mijn fototoestel nergens kan vinden, anders kon ik hier een buil van jewelste presenteren. Een foto ervan weliswaar. De jongste gabber is er immers in geslaagd om de überbuil te ontwikkelen, zo rechts op zijn voorhoofd. Al naargelang de lichtinval is dat ding groot, gigantisch, abnormaal, meelijwekend, grappig of gewoon een buil. Maar echt dus een buil van eerste categorie. En laat de vierde zoektocht naar het fototoestel dan nu starten!

Advertentie

Een gedachte over “Fries De Bruijne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s