Ikea in Zwevegem!

Wij komen zaterdagvoormiddag terug thuis van een reis Italië. Buurman en buurvrouw staan blij en gezwind te zwaaien. Ongewassen, half bezweet en met twee nogal welgezinde zonen stappen we binnen. Er moet en zal een aperitiefje of twee gedronken worden. Dan komt de update van het dorp Sellewie. En omstreken. En dat er een Ikea in Zwevegem komt, op zo’n halve kilometer van onze deur. Ik begin inwendig te foeteren op al het verkeer dat weer door onze straat zal moeten passeren. Al die zaterdagse kooplustigen met een halve inboedel in, op en naast hun auto. Een Ikea in Zwevegem, dus. Mooi, heel mooi. Kan ik eindelijk een nieuw bestek halen.

Deze morgen vind ik een reclaamke in onze boite. Over een nieuwe residentie in Zwevegem, precies op de plek waar de buurman en buurvrouw zeiden dat er een Ikea kwam. Ik bekijk de foto’s en zie dat er inderdaad een winkel komt. Driewerf hoera voor de Okay in Zwevegem!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s