Secret Santa (2): wat ik mocht geven

Secret Santa dus, eerste verhaal. Wat ik mocht geven aan deze fijne mevrouw Frutsel.

Ik kreeg een wishlist en de moed zonk me in de schoenen, zoveel originaliteit, zoveel creativiteit, ik wist begot niet wat te doen en overwoog zelfs even om me uit te schrijven. Van plan A over Ebis (naaien) tot K (haken). Om dan terug te gaan naar plan A.

Scrapbooken dus, iets wat ik al langer eens wou doen, maar zelf wel het verstand had om te beseffen dat er nu geen tijd meer over is voor nog een hobby bij. Occasioneel scrapbooken kon dus wel en zo geschiedde. En meteen werd daar een scrapbooketui of gewoon een zakske bijgestikt. Qua weekendproject kon dat wel tellen.

En blijkbaar hebben de heren en dames van de post dit in dit weer op een plaats niet eens zo ver van hier vandaag afgeleverd.

Mevrouw Frutsel: ik heb even zitten snuisteren in je virtuele leven en blijf het graag volgen!

Noot aan mezelf: probeer de volgende keer wel binnen de formaten van postpakketten te blijven.

Advertentie

8 gedachtes over “Secret Santa (2): wat ik mocht geven

 1. Lieve Mieke, het was SUPERGESLAAGD !! Amai, ik ben er nog van onder de indruk ! Want dit heb jij gewoon allemaal zelf gemaakt (en dat heb ik met mijn kado dus niet eens gedaan, omdat ik niet genoeg van die prachtige kunsten kan !) en zo persoonlijk … echt chapeau !!
  Ik ben al verlegen dat jij een gans weekend aan dat prachtige etui hebt gewerkt … ik wou dat ik dat kon !
  Enne … ik zag dat postpakket en dacht meteen aan de prijs, ik heb namelijk ooit eens dezelfde “fout” gemaakt !! Kostelijk dat dat is !! Wat je moet doen : het zelf inpakken, in gelijk wat, een zak errond, een goed papiertje errond (zo’n bruin papier of zo) en dan is dat véél goedkoper, ik heb geen idee hoe dat eigenlijk komt !!
  Nog eens een dikke merci !!

  • Ik krijg er helemaal warm van. De echtgenoot had hier ook gezegd dat ik het maar zo moest verpakken, maar ik wist niet dat dat kon, ik dacht dat je dat in standaard pakketjes moest versturen *beetje blond*. En was het niet zo’n slecht weer geweest, ik was het persoonlijk komen afgeven, met mijn kerstmuts op 🙂
   Prettig eindejaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s