broer

Er komt een tweede versie van Benne. Of misschien zal het een volledig andere versie zijn. Enfin: een even goede slaper of eter, of niet: de tweede kleine Kerckhove komt eraan eind januari 2008.

Misschien wat vroeger dan gepland, maar daarom niet minder welkom. Misschien maar goed dat Benne het nog niet allemaal beseft, die jaloerse buien kunnen we dan al niet meer meemaken (of toch niet direct).  Met anderhalf jaar verschil zullen ze ofwel dikke vriendjes worden ofwel rechtstreekse concurrenten in de strijd om aandacht, liefde, het hoogste ‘wat-een-leuk-en-interessant-kind’-gehalte.

Ofwel krijgt Benne er een makker bij, ofwel is het een zus die hij kan plagen, en later misschien helpen. De box hoeft dus niet direct naarboven, de babykleertjes mogen uit de kast gehaald worden, en de schilderwerken aan de tweede kinderkamer kunnen beginnen. En ook het aftellen tot de dag dat een glas wijn terug mag…

Advertentie

4 gedachtes over “broer

 1. Wij zijn uiteraard dolgelukkig dat er nog ééntje bijkomt.Een broer of zus voor Benne,een echte speelkameraad.Mieke hou het rustig en geniet van je zwangerschap.Steve jongen, hou je vrouw in toom.En die tweede kinderkamer dat komt wel in orde.Groetjes uit het verre Izegem

 2. COOL!!!!
  KEINEIG!
  HARD VET!
  WIJS!

  kortom : sjieke dinges. Massa’s kindjes die allemaal zullen samen kraaien en spelen. Welkom Kindje Twee 🙂

  Benne, begin alvast maar je kleine baby-speeltjes schoon te sabbelen en klaar te zetten voor broer of zus hé.
  Superstoer, jij wordt grote broer!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s