blaf

Bennes dokterbezoeken nemen exponentieel toe de laatste tijd. Hij amuseert zich er wel, ziek of niet: lieve vrouwelijke dokter geeft een vrolijke Benne als resultaat. Vanmorgen was het weer van dat: na een nachtje zijn ouders de stuipen op het lijf te hebben gejaagd met een enorm griezelige kortademigheid, vergezeld van een piepend geluid en blaffende hoest, was het de hoogste tijd op op dokterbezoek te gaan. Oma had nog enkele dagen geleden gezegd dat de kleine Benne misschien het begin had van de valse kroep, maar mama deed dit weer af als een legende om ouders van kleine babietjes bang te maken. Welke kinderziekte noemt nu in godsnaam ‘valse kroep’? Maar het bestaat dus (ook onder de naam ‘pseudokroep’). En ’t is niet leuk om te horen. Alhoewel, het geeft Benne een enorme sexy en doorrookte stem… zolang hij niet begint te blaffen.

Advertentie

Een gedachte over “blaf

  1. Hallo Benneke,
    Ik ben toch blij dat je mama mij een keer serieus neemt ,en dat het geen fabeltjes zijn wat ze vroeger allemaal zegden.jouw mama heeft vroeger als ze klein was ook veel als een hondje geblaft(valse kroep)

    Groetjes en dikke knuffel omaaatje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s