nummer onderdrukt

Als het niet zo was geweest dat meneer de baas ook een onderdrukt gsm-nummer heeft, dan nam ik gewoon niet meer op als ik een dergelijk beller op het shermpje zie. Waarom?

– ‘Goeiemiddag mevrouw. U heeft nog jonge kinderen, hoe oud zijn die? blablablabla…’ Eén of andere club van boeken, cd-roms, dvd’s. Nogal vlug af te schepen op het moment zelf, maar ze blijven volhouden. Nu al drie keer gebeld geweest in een jaar tijd.

– ‘Goeiemiddag mevrouw. U betaalt teveel voor u kindje, dat weet u toch? blablablabla…’ Eén of andere verzekering, mutualiteit, …. Niet zo vlug af te schepen, beginnen je vierkant uit te lachen, en als je ophangt (ik weet het, het is niet netjes), bellen ze gewoon terug. Yukkie.

– ‘Goeiemiddag mevrouw. Gefeliciteerd! U en uw kleintje zijn uitgekozen om … naar een pretpark te gaan, naar een sauna te gaan met echtgenoot en kleintje achter te laten in één of ander duister hol, naar het einde van de wereld te gaan. bla… en zo verder. Ook relatief eenvoudig af te schepen.

Soms overwegen we om toch een vaste telefoon te nemen, met nummerherkenning. En als die niet herkend worden, dat ze dan maar automatisch bij de spam gegooid worden. Of is dat enkel bij e-mail mogelijk?  Ofwel kopen we een gsm voor Benne, kan hij zelf al zijn promo’s in ontvangst nemen.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s