eetplaats 2

Het heeft een tijdje geduurd, een beetje langer dan verwacht, maar het resultaat mag er zijn (stoef stoef). De meubels zelf stonden al een maand te pronken in onze living, maar de stoelen moesten overtrokken worden (allez, zitting en rugleuning, zoals ze dat noemen) met zo’n skai-gedoe. En dat liet dus een tijdje op zich wachten, zoals het echt vakwerk betaamt. Vergelijk gerust de voor en na, en geef je oohs, aahs, iekes, bah’s en brrr’s door. We kunnen er altijd van leren.

Met nogmaals vele dankuwel-woorden, buigingen, zegeningen, en lofbetuigingen allerhande voor het Sellewie-grootouder-dreamteam dat zich nogmaals van zijn beste kant heeft laten zien!

barkast2

barkast   stoelgrote kasteetplaats

Advertentie

4 gedachtes over “eetplaats 2

  1. nog kastjes genoeg staan hier, en als ik terugdenk aan het stof dat we hier hebben gehad dan denk ik er zelfs nog niet aan om er een bijberoep van te maken. Heb letterlijk mijn nagels zitten vijlen met schuurpapier…
    En er staat hier nu dus ook nog een oude Singer-naaimasjien te wachten op volledige renovatie, met bijpassende af te schuren en te schilderen kast 🙂 Jippieee… En daarna is de kamer (en oude slaapkamer van Steve) van Benne aan de beurt, want die moet omwille van één of andere mini-Kerckhove verhuizen naar een andere kamer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s