spuit(en)alarm!

Benne stapt

Benne moest vandaag terug naar Kind&Gezin, afdeling Deerlijk. We hadden hem er al op voorbereid dat hij opnieuw een spuit zou krijgen, maar wat bleek: het waren er gewoonweg twee! Dat allemaal omdat hij toch zo’n stoere kerel is dat hij er wel twee aankan (onze uitleg). Of: omdat het nu eenmaal zo moet (uitleg van de Hoge Gezondheidsraad). Twee spuiten had hij dus helemaal niet verwacht, maar de combinatie van mama’s voorzienigheid en het uithalen van een boterham met choco bracht redding. Het gehuil ging over in gesmak, de tranen in chocovlekken. We zijn er weer (even) vanaf, tot Benne twee jaar is. Volgende afspraak is op 23 juli 2008, tegen dan zijn we daar met twee koters, waarvan de jongste ook al zes maanden zal zijn.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s