kindje!

Een bevalling in 20 minuten en zelfs geen tijd om een valies mee te nemen… Alle vrouwen ter wereld: gelieve nu jaloers te worden op mijn nicht Lindsay. Na alle mogelijke ‘truuken van de foor’ uitgehaald te hebben is eindelijk de kleine Jarste ter wereld gekomen, een gezonde brok mannelijkheid van 3510 gram en 48 cm. Proficiat kersverse mama en papa, tantes en nonkels, oma’s en opa’s en geniet van deze reis die mooier zal worden dan alle reizen naar Italië samen!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s