merci en burps!

babyborrel-001.jpgDe jongste was 2 weken, de oudste 87 jaar… de zatste was heel licht in het hoofd, de nuchterste waren diegene die borstvoeding geven… de mooiste waren alle kindjes… de leukste waren alle aanwezigen. Fries vond zijn eerste feestje heel geslaagd dankzij al die mensen die hem zijn komen bezoeken, die zoveel leuke, mooie, fijne, lieve kadootjes meehadden voor hem en voor zijn broer. Benne vond het ook heel goed te pruimen, voor hem mag er elke week een kleine-broertjes-feest zijn. We weten het, het was een beetje ver, maar hopelijk hebben de dessertjes de verre reis naar Hooglede de moeite gemaakt, wij vonden het alvast een fijne namiddag! Merci!

En de opkuis? Goh… we zouden zo graag willen stoefen/zagen dat we tot 2 uur ’s nachts hebben zitten kuisen, afwassen, opruimen en dat we pas om 3 uur thuis waren en dan nog alles moesten uitladen, enzoverder… Maar dat was weeral buiten de nonkels, tantes en grootouders van Fries en Benne gerekend. Om half tien ’s avonds lagen we als 2 mietjes in onze zetel te genieten van alle kaartjes en de dessertjes en lagen de 2 hummeltjes te slapen, nog heerlijk naboerend van al het lekkers. En dat kon alleen maar omdat het super-de-luxe-opkuisteam in 2 uur bergen werk heeft verzet. Een hele grote knuffel en dankjewel aan nonkel ‘Oy’, tante ‘Emmy’, ‘Onkekaa’, tante ‘Alot’, oma en opa Izegem en oma en opa Desselgem.

Ahja, papa Steve: smak smak smak!

Advertentie

Een gedachte over “merci en burps!

  1. Zottekes, dat jullie dat allemaal zelf gefabriceerd hebben… Was wel zeer mooi en vooral zeer lekker. Mercikes.

    Landers ogen waren groter dan zijn maag toen hij dat allemaal zag, en toch heeft hij er geen indigestie aan over gehouden. Goed zo! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s