30 en wat erbij komt

De man des huizes heeft de gezegende leeftijd van 30 bereikt. Voorlopig gaat het goed, er zijn nog geen ongelukken gebeurd. Behalve dan de botsing met de auto vandaag, maar dat gebeurde door een min-dertiger. Sinds hij 30 is doet hij rare dingen, die man des huizes: hij verkleed zich als een overjaarse homo met afro-kapsel en loopt zo rond in Oudenaarde. Oude dametjes klemmen hun ‘sjakosj’ nog wat meer tussen de frêle handen, dikke bromberen bekijken de stoet meewarig, zelfs Jimmy Paige (de cyclocrosser, zo hoorde ik vandaag van een enthousiaste dertiger) kwam een praatje slaan. Doel van dit alles? De ’50 dagen’ van manlief zijn school en de daarbij horende reactietocht. Daarvoor moet je 30 geworden zijn. Ik kijk er alvast naar uit!

Advertentie

Een gedachte over “30 en wat erbij komt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s