viva KLM!

Was ik even blij dat ik vanmorgen verse kleren kon aandoen. In Noorwegen, want daar ben ik uiteindelijk dan toch geraakt. Mijn valies kwam achter, die had graag nog even Amsterdam verkend. Ik heb al moeten crossen op Schiphol om tijdig mijn aansluiting naar Stavanger te hebben. Maar mijn valies heeft wieltjes en kan dus niet zo goed crossen, ook is ze niet zo goed in het kaarlezen en wist de valies bijgevolg niet op welk vliegtuig te ‘kruipen’. Radeloosheid alom toen ik daar als enige stond te wachten op mijn valies, ergens tussen brabbelende Noren. Maar ze is terecht, is afgeleverd aan het hotel en er zit een korting bij van 25 euro voor mijn volgende vlucht met KLM, voor augustus 2008. Iemand geïnteresseerd?

Verder: zeer schoon hier, betalend internet op de kamer, gratis internet in de conferentiezaal vandaag. Morgen geen internet op de fjorden, nog net niet, want ze beweren hier een ‘broadband coverage’ te hebben van 100%. Morgen even checken of we draadloos kunnen op de fjorden, liefst draadloos want de natuur is van iedereen…

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s