vergeet het maar!

Kijk, wij zijn natuurlijk heel blij dat onze bloggende fotografen opnieuw zwanger zijn. Van een derde kindje ditmaal. Altijd leuk en goed nieuws en hopelijk verloopt de zwangerschap goed en de geboorte iets minder vlot (lees: snel) dan de vorige. Maar waar we minder blij mee zijn is het volgende: wij lopen zogezegd een jaar achter. Het eerste kindje van Nyklyn kwam in juni 2005 ter wereld, ons eerste product volgde een jaar en twee weken later, in juli 2006. Hun tweede kwam piepen halfweg januari 2007, wij deden hen na en een goed jaar en twee weken later kwam onze nummer twee op de wereld.

Om even te zeggen: wij doen niet meer mee. Vergeet het dat ik vanaf maart/april volgend jaar alweer zwanger zou zijn, enkel en alleen maar om de traditie. Tradities zijn er om overboord te gooien, nah!

Laat de anderen maar genieten van hun zwangerschap, ik (wij) heb(ben) er (meer dan even?) genoeg van.

Advertentie

Een gedachte over “vergeet het maar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s