kindjes in het venstertje van het fototoestel

We kunnen tegenwoordig geen deftige foto meer trekken van Benne. Als hij het fototoestel ziet dan wil hij direct komen kijken hoe hij er uitziet in dat toestel. Met als gevolg dat, als hij dan komt kijken, er niet meer te zien is dan de vloer, een muur, een boom, papa die staat te zwaaien. Maar Benne is weg. En dan duwt mama op een knopje en komen er verschillende Bennes te voorschijn. Of nee, het zijn allemaal Bennes, maar telkens anders. En dan gaat hij weer parmantig voor de lens staan poseren en net als we een foto willen trekken komt meneer weer piepen. Bang dat hij zou opgegeten worden door de flits en voor eeuwig en altijd in de cameraatje moet zitten?

De belevenissen: 1. Mama moest video’s maken voor haar werk en tekstjes inspreken. Dat gebeurde in het weekend waardoor er af en toe een jodelend stemmetje te horen is op de achtergrond. Af en toe mocht Benne zelf ook iets inspreken. 2. Fries kreeg zijn eerste groentepap en besloot om daar nog even mee te wachten, Benne heeft zich opgeofferd en heeft gesmuld van de groentepap. 3. Fries, buiten, dolce-far-nientementaliteit ten top. 4. Fries, in pyama, relax.

Advertentie

Een gedachte over “kindjes in het venstertje van het fototoestel

  1. Cool, hier ook van da. En o wee als er eens een foto van een ander tussenzit. Dan kijkt hij zo van : zeg, dat ben ik wel niet hé. Als ie daarna terug zichzelf herkent, begint hij spontaan terug te glimlachen…

    De periode van de close-ups dan maar… geen full screen schots van beginnende stapjes en andere ontdekkingen voorlopig…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s