zot in de kop

Zonet een mailtje gekregen met de vraag of ik een team wou steunen dat 100 km zou stappen, in dertig uur, doorheen de Hoge Venen. Ware het niet dat er dit jaar al andere plannen zijn eind augustus (rara: nog maar eens congres), maar ik was mee. De idealist schiet weer wakker.

Na even op de site rondgesnuffeld te hebben, zit het zot in de kop en zou het dus weer magnifiek, supergeestig en met een hoog verbeter-de-wereldgehalte zijn dat we zelf met een team van vier kunnen deelnemen aan die tocht. In 2009 welteverstaan. Daarom eerste oproep: iemand zin om mee te doen?  En tweede oproep: deze boodschap doorsturen zodat andere geïnteresseerden teams kunnen vormen. Voorwaarde: kunnen stappen, allicht.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s