burps

Hij loopt nog altijd hyperactief sinds hij twee jaar geworden is. Oorzaak: meneer heeft op zijn verjaardagsfeest wellicht de godganse dag cola mogen drinken. En moeder had het maar ’s avonds gezien. Komt ervan als je zo’n slechte moeder bent dat je je kind op zijn tweede verjaardag een koortsblaas aansmeert. The day after: Benne met een heel mooi, gelukkig klein, koortsblaasje op zijn bovenlip. De stress van zijn feestje? De drukte van al dat leuks, geweldigs, al dat nieuws, al die ferme cadeautjes? Of gewoon de zorgen van een 2-jarige? Zal hij ooit al zijn boeken uitgelezen krijgen? Zal hij ooit hoger dan vijf meter kunnen springen op zijn trampoline? Zal hij ooit een hattrick maken in zijn nieuwe goal? Zal hij ooit wereldkampioen rolschaatsen worden? Zal hij veel meisjes kunnen verleiden in zijn nieuwe boxershorts? Zal hij ooit zat worden van die Kidibull? Zal hij ooit een schwalbe kunnen geven met een bal van mousse? Zal hij met dit rotweer ooit zijn nieuwe zwembadje kunnen uitproberen? Zal hij ooit dat paard uit die ballon krijgen? Zal hij ooit alle kaartjes op de Piet Piraat lotto kunnen juist leggen?

Zorgen genoeg dus voor zo’n tweejarige. Komt daar nog bij dat hij de godganse dag dingen zit te vertellen en we maar amper weten wat hij bedoelt. Na vijf keer herhalen hebben we het meestal door. Of weet u misschien meteen waarop het de volgende woordcombinatie slaat?

padtoel… tippen… muts… krak… oplaaa!

tip

En iedereen die aanwezig was: reuze bedankt om de sfeer mee te maken, om Benne wellicht de fijnste dag tot nu toe in zijn jonge leven te geven! ’t Was geestig! Wij hopen voor jullie hetzelfde.

meer foto’s

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s