Bennes woordenboek: het gekke deel

Na ‘piekewate‘ is er nu ook ‘kaboute’naise’. Gisterenavond stond een slaatje op het menu. Aan Benne werd gevraagd of meneer graag ketchup of mayonaise bij zijn eten wou. Na even nadenken kwam het woord ‘kaboute’naise’ over zijn lippen. Hij weet het nochtans wel dat die witte brij mayonaise is, hoe hij plots bij kaboute’naise kwam is ons voorlopig een raadsel. Tenzij onze volgende redenering klopt: Kabouter Plopt (ja, hij weer), heeft een liedje, en dat heeft als titel ‘De Kabouterpolonaise’. Dansende kabouters alom in die clip en Benne danst gretig mee. Maakt hij daar de verwarring met mayonaise, of is hier sprake van een toch wel geweldige contaminatie tussen Kabouterpolonaise en mayonaise? Of wil meneer gewoon Kaboutermayonaise? Na het bombardement aan Plop-koeken, Plop-ijsjes, Plop-melk en wat nog allemaal zou het er nog aan ontbreken dat Kaboutermayonaise nog niet bestaat.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s