regen

Benne is al wat regen gewend, en donder, en bliksem. Hij kan er zo gefascineerd naar kijken en ernaar luisteren. Aangezien dat kind met momenten een ongelooflijke waterrat is kan hij op tijd en stond een regendruppel op zijn neus wel appreciëren. Dat geldt minder voor Fries. Die heeft deze morgen bij het vertrek naar de onthaalmoeder de eerste regendruppels gevoeld. En dat ging gepaard met een heel onnozel gezicht, een mix tussen een vragende blik en een ‘bah-wat-vies’-uitdrukking. Dat belooft voor zijn eerste zwemles morgen.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s