wist je dat …

  • ook neef R. en zijn madam L. de geneugten van het kindjesmaken met gevolgen hebben ontdekt. Het kleine tandenloze gevolg zal zich wereldkundig maken begin april 2009. Proficiat!
  • wij dit weekend de potjestraining voor gevorderden hebben gestart. Benne gaat al vier dagen op het potje met tot nu toe de grootste ongelukjes tijdens een bbq in De Pinte, moet hij maar niet zo met die blonde godinnen zitten spelen. Na vier dagen is de balans overwegend positief: zondag niet inbegrepen is Benne slechts twee keer van broek moeten wisselen. Een waar succes dus, maar toch zullen we blij zijn als dat reflexmatig werkend plassertje volledig bedwongen is.
  • Fries misschien toch eindelijk eens ooit echt waar nooit gedacht ongelooflijk zijn eerste tand zal krijgen? Wat is er te zien: volgens oma C. een beginnende tand die over ten laatste twee dagen volledig zal ‘uitgebroken’ zijn, volgens moeder M. een beginnende mondzweer. Hopelijk heeft die laatste ongelijk, al was het maar vanuit hygiënisch standpunt.
  • wij (= grootouder-dreamteam) dat huis in Sellewie een ander kleur hebben gegeven? Alle houten ‘dingen’ zoals ramen, poort en voordeur kregen een grijsgroene kleur. Spectaculair blijkbaar, want intussen zijn hier al twee huizen in de buurt met dezelfde kleur. Dat kenden ze hier nog niet, groene olie.
  • Fries vanaf volgend schooljaar naar een onthaalmoeder/mini-crèche gaat met de naam ‘Jip en Janneke’. Zo’n geestige naam verzacht de pijn enigszins dat het in Avelgem te doen is.
  • Deerlijk city straks kermis heeft? Waarachtig komt daar volk optreden als zijnde Get Ready, Sandrine en nog een hele reutemeteut tien om te zien hemellichamen. U zal ons daar niet zien. Gelukkig hebben we andere dingen te doen des weekends. Er komt nog wel een dag dat we zoiets wel weten te appreciëren.
  • Fries zijn eerste zwemles heel geslaagd was. Meneer is zo mogelijk nog een grotere waterrat dan zijn broer. Ook de juffrouw was tevreden. De andere baby’s iets minder, die worden niet zo graag natgespat door een overenthousiaste kwijlende baby.
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s