grmpffff

– Onthaalmoeder zou stoppen op 1 juli 2009, stopt nu eind 2008. Veel vloeken was er niet bij, wij begrijpen dat er soms minder fijne beslissingen moeten genomen worden. Maar leuk is het niet, want het is echt wel een hele goeie, een ‘gouden’ of ‘een hoedne’ zoals men dat hier zo schoon weet te formuleren. Echt snif.

– Fries wordt met de dag nijdiger. Dat ventje wil al staan, maar kan het gewoon nog niet. Amper ne wup groot en dat wil al lopen en springen en huppelen en misschien nog even gauw een diploma halen. Om het even wat mooi te formuleren: hij heeft temperament, voila.

– Een allergie aan huisdieren kan je krijgen, dat is niet aangeboren. En dat kan verergeren. En dat kan veel vermoeidheid, aanhoudend hoesten en veel snotneuzen verklaren. En dat zorgt voor problemen als je twee honden hebt. En voor grote dilemma’s en keuzes die een mens liever niet maakt.

– Kennen ze RSS-feeds in het hiernamaals, aan den overkant? Zouden ze daar internet hebben? Zouden trouwe lezers daar ook nog de wereldse avonturen kunnen volgen om zich dan even goed te bescheuren van het lachen om zoveel pietluttigheid? Als het zo is, ’t ga je goed, H.!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s